Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Megan i Hari "dali otkaz" kraljevskoj porodici, sami će zarađivati za život - | K-013 Portal

Megan i Hari "dali otkaz" kraljevskoj porodici, sami će zarađivati za život

Megan i Hari "dali otkaz" kraljevskoj porodici, sami će zarađivati za život

Britanski princ Hari i njegova supruga vojvotkinja od Saseksa Megan planiraju da se povuku iz svojih uloga kao visoko pozicioniranih članova britanske kraljevske porodice i da rade na tome da postanu finansijski nezavisni.

U saopštenju objavljenom na Instagram nalogu, princ Hari i njegova supruga naglasili su da će nastaviti da u potpunosti podržavaju kraljicu Elizabetu Drugu.

„Sada planiramo da pravimo ravnotežu u našem vremenu između Ujedinjenog Kraljevstva i Severne Amerike, nastavljajući da poštujemo našu dužnost prema kraljici, Komonveltu i našim patronima“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, taj „geografski balans“ omogući će im da odgajaju svog sina uz uvažavanje kraljevske tradicije, ali će pružiti svojoj porodici „prostor da se fokusira na sledeće poglavlje, što uključuje pokretanje novog dobrotvornog entiteta“.

U saopštenju se dodaje da su se britanski princ i vojvotkinja od Saseksa odlučili na promenu posle višemesečenog razmišljanja i međusobnih razgovora.

(Foto: Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.