Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mladenci iz Sarajeva svadbu pretvorili u humanitarnu akciju - | K-013 Portal

Mladenci iz Sarajeva svadbu pretvorili u humanitarnu akciju

Mladenci iz Sarajeva svadbu pretvorili u humanitarnu akciju

Rijad i Tatjana Merdžanić, novopečeni bračni par iz Sarajeva, venčanje su održali u prostorijama Crvenog krsta Novo Sarajevo i uručili korisnicima humanitarnu pomoć.

Mladenci i njihovi gosti uručili pakete za 62 porodice volonterima kuhinje za podelu toplih obroka, prenose „Nezavisne“.

Merandžići su objasnili da su odlučili da novac koji bi potrošili za organizaciju svadbe doniraju u dobrotvorne svrhe. Oni su pozvali porodicu i prijatelje da s njima podele veselje tako što će učestvovati u njihovoj akciji i da, umesto da kupe poklone ili cveće, na taj način daju doprinos onima kojima je to potrerbno.

„Nismo želeli da se hvalimo, ali ako ovo nekome može da bude inspiracija da učini dobro delo, biće nam drago“, rekla je za portal „Radiosarajevo.ba“ Tatjana Merdžanić.

Ona je istakla je da su imali ogromnu podršku prijatelja, rodbine, članova porodice, kao i da su volonteri Crvenog krsta Novo Sarajevo organizovali besprekornu svadbenu zabavu.

(Tanjug)

 
Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS