Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novogodišnja čestitka predsednika Putina - | K-013 Portal

Novogodišnja čestitka predsednika Putina

Novogodišnja čestitka predsednika Putina

Predsednik Vladimir Putin se obratio građanima sa čestitkama i željama povodom Nove 2020. godine.

Stanovnici Anadirja i Petropavlovsk-Kamčatskog prvi su čuli predsednikovu novogodišnju čestitku, gde Nova godina nastupa u 15:00 časova po griniču. U 16:00 po moskovskom vremenu praznik dolazi stanovnicima Severo-Kurilska, Magadana, Južno-Sahalinska, a sat kasnije Nova godina dolazi u Verhojansk, Komsomoljsk na Amuru, Habarovsk, Birobidžan, Usurisk, Nahodku i Vladivostok. U Tiksi, Mirni, Jakutsku, Tindu, Blagovešensku, Čiti, Nova godina će nastupiti u 18:00 po moskovskom vremenu, a u Bratsku, Irkutsku i Ulan Udeu u 19:00.

"Neka se sreća međusobnog razumevanja useli u vaš dom zauvek, pomogne vam da prevaziđete sve poteškoće, okupite generacije. Neka vam roditelji budu zdravi i uvek osete vašu pažnju, a da svako dete zna da je najdraže", poželeo je predsednik.

Napomenuo je da, uprkos mnogim stvarima koje je potrebno uraditi, glavna stvar ostaje toplina ljudskih odnosa i prijateljska komunikacija.

"Trudimo se da učinimo nešto važno, korisno za druge, da pomognemo onima kojima je potrebna naša podrška, da im udovoljimo poklonima i pažnjom. U takvim iskrenim impulsima, u čistoći misli, u nesebičnoj velikodušnosti ispoljava se prava magija novogodišnjeg praznika. Otvaraju se najbolje osobine ljudi, preobražava svet, ispunjavajući ga radošću i osmehom."

Kako je naveo predsednik, vedri novogodišnji osećaji, predivni utisci žive u nama još od detinjstva i vraćaju se svake nove godine, kada „zagrlimo svoje najmilije, roditelje, pripremimo iznenađenja za decu i unuke, igračke, ukrasimo božićno drvce sa njima".

"To su ponekad stare, ali voljene porodične stvari koje daju toplinu mlađim generacijama", rekao je predsednik.

Dodao je da svaka porodica ima svoje novogodišnje tradicije, ali sve ujedinjuje atmosfera dobrote i brige.

"Nova godina je već na vratima. Želimo jedni drugima i našoj domovini mir, blagostanje i prosperitet. Srećan praznik! Srećna Nova 2020. godina!", poželeo je predsednik.

(Vostok, foto: RIA Novosti / Mihail Klimentьev)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS