Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pronađen Italijan osumnjičen za krađu nagrade na lutriji - | K-013 Portal

Pronađen Italijan osumnjičen za krađu nagrade na lutriji

italijan ukrao tiket

Italijanska granična policija na glavnom aerodromu u Rimu sprečila je danas ukrcavanje na let vlasnika duvanske radnje u Napulju, za kojeg se sumnja da je pobegao sa dobitnim tiketom za lutriju koju je ukrao od svog kupca, javljaju italijanski mediji.

Tiket koji dobija nagradu od 500.000 evra nije pronađen, a osumnjičeni je imao avionsku kartu za Kanarska ostrva, prenosi AP.

Muškarac, koji nije identifikovan, navodno je ukrao pobednički tiket i odvezao se na skuteru nakon što je kupac, jedna starija žena, u petak zatražila od prodavnice u radničkoj četvrti Napulja da potvrdi dobitak najveće nagrade u igri lutrije „Ogrebi i dobij“.

Italijanska poreska uprava zamrzla je sve tikete lutrije „Ogrebi i dobij“ koji su bili isporučeni pomenutoj duvanskoj radnji kako bi prečile njihovo ilegalno unovčavanje.

Još uvek traje potraga za dobitnim tiketom.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.