Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putin: ako se neko umeša u Ukrajini, odgovorićemo munjevito - | K-013 Portal

Putin: ako se neko umeša u Ukrajini, odgovorićemo munjevito

vladimir putin, moskva, ukrajina

Ruski predsednik Vladimir Putin je danas upozorio da su već donete odluke da će Rusija odgovoriti munjevito ukoliko neko poželi da se umeša u situaciju u Ukrajini i stvori pretnju strateškog karaktera po Rusiju.

„Ako se neko umeša u situaciju u Ukrajini i bude stvarao pretnju strateškog karaktera, udar će biti munjevit“, upozorio je Putin, i istakao da će Moskva u tu svrhu upotrebiti sredstva koja ne poseduju njeni protivnici.

„Odgovor Rusije će biti trenutan i odvešće vas do posledica koje nikada ranije niste doživeli u svojoj istoriji. Spremni smo za svaki razvoj događaja“, rekao je ruski predsednik.

On je rekao da Rusija ima sva sredstva za to, „takva da se sada niko drugi njima ne može pohvaliti“ i „koristićemo ih ako bude potrebno“, upozorio je Putin.

Ruski lider je poručio da su, kako je rekao, propali planovi ruskih protivnika da njegovu zemlju unište sankcijama.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.