Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putin: Zapad nameće ograničenja Rusiji samo zato jer postoji - | K-013 Portal

Putin: Zapad nameće ograničenja Rusiji samo zato jer postoji

vladimir putin, predsednik rusije

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da Zapad nameće politički motivisana ograničenja Rusiji samo iz razloga što ona postoji.

"Najvažniji aspekt naše reakcije na politički motivisana ograničenja nije supstitucija izvoza. Iako je i to veoma važno", rekao je Putin na konferenciji o merama za jačanje investicione aktivnosti, preneo je TASS.

On veruje da su sankcije dale daleko značajniji rezultat - stvaranje konkurentnih uslova za poslovanje u zemlji.

Putin je naložio Federalnoj poreskoj službi da organizuje praćenje dobiti i investicija velikih ruskih kompanija i izveštava ga o rezultatima.

"Nalažem Federalnoj poreskoj službi da izvrši detaljan nadzor nad profitom i investicionim aktivnostima najvećih domaćih grupa i kompanija tokom godine i izveste me kvartalno o situaciji sa povećanim prihodima od međunarodnog tržišnog okruženja i kako se ti fondovi pretvaraju u nove investicione, infrastrukturne, socijalne ili ekološke projekte", istakao je predsednik Rusije.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city