Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website RCC sutra u Briselu predstavlja rezultate Balkanskog barometra i Sekjurimetra - | K-013 Portal

RCC sutra u Briselu predstavlja rezultate Balkanskog barometra i Sekjurimetra

brisel, balkanski barometar, rcc

 Savet za regionalnu saradnju (RCC) sutra će u Briselu predstaviti rezultate istraživanja Balkanski barometar i Sekjurimetar (SecuriMeter).

Više od 6.000 građana iz regiona i više od 1.200 kompanija iznelo je u okviru Balkanskog barometra 2022. svoj stav o evropskim integracijama,regionalnoj saradnji, digitalizaciji, zelenim politikama, mobilnosti i obrazovanju, javnoj upravi i korupciji, kao i tržištu rada.

Gradjani Zapadnog Balkana su u okviru Sekjurimetra 2022. izneli stavove o opštoj bezbednosti, borbi protiv terorizma i organizovanog kriminala, bezbednosti granica, posedovanju i trgovini oružjem, nelegalnim migracijama, dezinformacijama, prirodnim katastrofama.

Više od 6.000 gradjana učestvovalo je u drugom izdanju istraživanja Sekjurimetar u periodu od marta 2021. do aprila 2022. širom Zapadnog Balkana.

Prenos predstavljanja rezultata biće dostupan uživo od 10.00 na Jutjub kanalu RCC.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.