Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trogodišnjak spasio mami život zahvaljujući potezu koji je naučio iz crtaća - | K-013 Portal

Trogodišnjak spasio mami život zahvaljujući potezu koji je naučio iz crtaća

tomas bofej, spasio mami zivot

Dečak od tri godine nazvao je 999 (službeni telefonski broj za hitne slučajeve u Engleskoj) koristeći ono što je naučio iz crtića na jutjubu i tako spasio svoju mamu, piše The Sun.

Tomas Bofej pustio je policajce u kuću nakon što se njegova majka Kejli Bofej (33) onesvestila i pala niz stepenice. Mališan je gledajući crtić „Robocar Poli“ naučio kako da odreaguje u hitnom slučaju.

„Mama ne može da se probudi“, rekao je operaterki kad je okrenuo broj na telefonu. Hitna pomoć ubrzo je stigla, a hrabri Tomas policajcima i bolničarima otključao je vrata kuće.

Oporavak uz malog superheroja

Kejli je pri padu povredila koleno, gležanj, rame i kuk, a nakon izlaska iz bolnice oporavlja se uz svog malog superheroja.

„Izuzetno sam ponosna na njega. Neverovatno je da je znao šta treba da uradi i što se nije uplašio“, rekla je majka.

Kejli je pala nakon što je počela da je razdire bol u stomaku od kile i povećane slezene.

Iz policije su rekli da je operaterka na telefonu Morgane Amflet dobro postupila jer je smirila dečaka pa je dobila sve potrebne informacije.

„Robocar Poli“ je animirana priča o policijskom automobilu, vozilu hitne pomoći i vatrogasnom vozilu i u njemu se objašnjaa mališanima kako da reaguju u hitnim slučajevima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS