Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Učenici na ispitu nosili kutije na glavama kako ne bi prepisivali - | K-013 Portal

Učenici na ispitu nosili kutije na glavama kako ne bi prepisivali

Učenici na ispitu nosili kutije na glavama kako ne bi prepisivali

Profesor iz Meksika Lusis Huarez Teksis naterao je učenike da ispit polažu sa kartonskim kutijama na glavama kako ne bi prepisivali tokom testa.

Fotografije sa ispita izazavale su velike reakcije kako u Meksiku tako i na društvenim mrežama širom sveta."To je čin poniženja. Taj profesor je našu decu fizički i psihički zlostavljao", tvrde roditelji učenika. Oni traže od federalne i državne vlasti i institucija da odmah otpuste Luisa Huareza Teksisa i osiguraju prava studentima.

Međutim, imao i onih koji pozdravljaju profesorov postupak.

"Profesor je to izveo sjajno i učenike nije ni na koji način povredio. Roditelji bi morali da brinu više o tome da njihova deca uče, a ne da se ljute zbog kutija", navode oni koji simpatišu profesorove ispitne metode.Na sličnu ideju došli su i tajlandski profesori 2013. godine. Učenici su tokom ispita na glavama tada morali da nose kacige od papira, koje su im zaklanjale pogled na tuđe ispite, prenosi portal "OditiCentral".

(srna)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS