Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vatikan ispituje kako je sa papinog Instagrama lajkovana slika obnažene Brazilke - | K-013 Portal
vatikan, instagram, papa

Vatikan ispituje kako je sa papinog Instagrama lajkovana slika obnažene BrazilkeVatikan istražuje kako je došlo do toga da je sa zvaničnog Instagram naloga pape Franje "lajkovana" slika provokativno odevene brazilske manekenke.

Zvaničnik u Vatikanu rekao je danas da "lajk" nije potekao iz Vatikana i da oni rade u bliskoj saradnji sa Instagramom da dokuče ko je lajkovao tu sliku.

Papin zvanični Instagram nalog "franciscus" ima 7,4 miliona pratilaca ali on ne prati nikoga.

Ranije ovog meseca sa naloga "franciscus" prikazano je da je "lajkovana" slika Natalije Gariboto, brazilske manekenke na čijem su Instagram nalogu desetine slika nje u bikiniju i provokativnim pozama.

Na slici koja je "lajkovana" sa naloga "franciscus" ona je obučena kao učenica u kratkoj kariranoj mini suknji sa najlon čarapama i podvezicama kako se naslanja na školski orman.

Papa je jako prisutan na društvenim mrežama njegov nalog na Tviteru "Pontifex" svakodnevno šalje Tvitove dnevnih molitvi na raznim jezicima.

(Beta)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.