Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pogledajte spot „Srbija nije na prodaju“ protiv Rio Tinta - | K-013 Portal

Pogledajte spot „Srbija nije na prodaju“ protiv Rio Tinta

rio tionto, spot protiv rio tinto

Građani i glumci snimili su reklamu protiv kompanije Rio Tinto i njihovog dolaska u Srbiju, saopštio je Pokret Kreni-Promeni. Najavili su da će reklama biti emitovana od srede, ali to se nije dogodilo. U pokretu kažu da je javni medijski servis odjednom prekinuo komunikaciju sa njima. 

U spotu učestvuju glumci Jelena Stupljanin i Viktor Savić.

Radio-televizija Srbije saopštila je da spot protiv kompanije Rio Tinto udruženja Kreni-Promeni nije emitovan na RTS jer uz oglasnu poruku nije dostavljena oglasna deklaracija, kako je predviđeno Zakonom o oglašavanju.

Glumci Jelena Stupljanin i Viktor Savić koji su učestvovali u snimanju reklame protiv Rio Tinta rekli su u Danu uživo da „ovo nije politička borba“. „Mnogo je važno da mi svi shvatimo da ovo nije politička borba, ovo je iznad politike. Ovo je kao kad reprezentacija igra – nije bitno da li navijaš za Zvezdu ili Partizan“, kaže Savić. Stupljanin je dodala da je podneta tužba protiv RTS.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS