Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U planu izgradnja novog mosta na Tamišu kod Orlovata - | K-013 Portal
most na tamisu, orlovat

U planu izgradnja novog mosta na Tamišu kod OrlovataOdeljenje Grada Zrenjanina za urbanizam oglasilo je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije dela obilaznice oko Orlovata, sa mostom preko Tamiša.

Drumsko-železnički most na Tamišu, između Orlovata i Tomaševca, izgrađen je 1880, a iz bezbednosnih razloga zatvoren je krajem marta 2020. godine.

Meštani Tomaševca prinuđeni su da putuju do Orlovata obilaznim putem dužim više od 40 kilometara, zbog čega su u nekoliko navrata organizovali proteste.

Nacrt urbanističkog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće izložen na javni uvid svakog radnog dana u holu zgrade Skupštine grada Zrenjanina, od 9 do 14 časova.
 
Primedbe se mogu dostaviti u pisanoj formi na adresu Gradske uprave grada Zrenjanina, Odeljenje za urbanizam, Odsek za urbanizam i prostorno planiranje, zaključno sa 1. oktobrom.
 
Javna sednica komisije za planove, na kojoj će biti razmatrane dostavljene primedbe, održaće se u sali Gradskog veća u zgradi Skupštine grada Zrenjanina, 5. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.