Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Određen pritvor majci osumnjičenoj za napad na nastavnicu u OŠ "Jovan Dučić" - | K-013 Portal

Određen pritvor majci osumnjičenoj za napad na nastavnicu u OŠ "Jovan Dučić"

napad na profesorku, majka, pritvor, nasilje u školi, k-013

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana 32-ogodišnjoj ženi osumnjičenoj da je u novobeogradskoj osnovnoj školi "Jovan Dučić" pretila nastavnici svog sina, vređala je i udarala. Osumnjičenoj je određen pritvor zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, potvrđeno je Tanjugu u sudu.

U sudu je rečeno da je potrebno ispitati oštećenu i svedoka, da se pritvor računa počev od 14. juna, kada je zadržana i može trajati do 30 dana po osnovu predmetnog rešenja.

Osumnjičena je na saslušanju negirala krivicu.

Naime, potrebno je ispitati oštećenu i svedoka. Pritvor se računa počev od 14.

Krivičnom prijavom osumnjičenoj se stavlja na teret da je 13. juna u školi, nezadovoljna ocenom koja je zaključena njenom sinu, uputila nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela, saopštilo je Tužilaštvo.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.