Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NDSS PANČEVO: Ne izbornoj prevari! - | K-013 Portal

NDSS PANČEVO: Ne izbornoj prevari!

nova demokratska stranka pančevo, ndss, pancevo, lokalni izbori

Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije u Pančevu doneo je odluku da ne učestvuje u, kako su naveli, izbornoj prevari zakazanoj za 2. jun u organizaciji SNS jer nisu ispunjeni elementarni uslovi za izlazak na birališta.

Kako su za K-013 portal rekli, ovi izbori su predstava i nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa fer i poštenim političkim nadmetanjem karakterističnim za demokratska društva.

"O tome svedoče mnogobrojni primeri kao što su dovlačenje birača iz Podunavskog okruga ali i drugih krajeva Srbije gde su u decembru prošle godine već održani tzv.izbori i njihovo prijavljivanje na adrese sa kućnim brojevima 0 (ul. Spoljnostarčevačka, Stevana Šupljikca, Bavaništanski put) ili njihovo prijavljivanje po selima Jabuka, Dolovo, Kačarevo, Banatsko Novo Selo i dr. gde na pojedinim adresama živi po više od 30 pridošlih birača. Državni organi koji treba da se bave otkrivanjem ,sprečavanjem i procesuiranjem ovakvih pojava to ne čine.

Duboko smo ubedjeni da se izlaskom na nameštene izbore u Pančevu daje legitimitet krađi i prekrajanju izborne volje Pančevaca. Iz tog razloga Novi DSS ne pristaje na ulogu statiste u ovoj izbornoj farsi. I kao što reče dr.Miloš Jovanović "igrajte se sami". Pančevo nije Mala Krsna!", dodali su iz NDSS Pančevo. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS