Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AUU, KAKAV BONUS! Registruj se i preuzmi do 120.000 DINARA - | K-013 Portal

AUU, KAKAV BONUS! Registruj se i preuzmi do 120.000 DINARA

meridian, kladionica, bonus dobrodoslice

Sve što ste želeli za početak zabave priuštio vam je Meridian! Osvojite do 120.000 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE!

Ono što Meridian izdvaja kao najpopularniju platformu za online slot igre u regionu je definitivno NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE! Da ne postoje limiti govori i sjajna promocija koja će posebno obradovati novajlije.

Dovoljno je samo da se REGISTRUJETE i BONUS OD 120.000 DINARA može biti vaš! Ipak, ovo nije jedina vrsta bonusa koja vas očekuje jer samim trenutkom REGISTRACIJE osvajate 4.000 DINARA BONUSA - 1.000 DINARA SPORT BONUSA + 3.000 DINARA SLOT BONUSA!

A, nakon toga je potrebno da uplatite barem 500 ili više DINARA na svoj korisnički nalog i možete osvojiti fantastičnu cifru od 120.000 DINARA! Veća uplata prvog depozita donosi veći bonus!

Nakon uplate depozita kroz opciju "SLOT BONUS" otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.

Uživajte u talasu vrelih letnjih promocija, samo u Meridianu!

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

Dobro došli na MESTO NAJBOLJE ZABAVE!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS