Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AVANTURA "MEKSIKO" JE UVELIKO U TOKU: OVDE TE ČEKAJU DVE KARTE ZA PUTOVANJE! - | K-013 Portal

AVANTURA "MEKSIKO" JE UVELIKO U TOKU: OVDE TE ČEKAJU DVE KARTE ZA PUTOVANJE!

meridian, kladionica, avantura meksiko

Sve do kraja avgusta u Meridianu se održava promocija Pinata Loca Madness!

Meridian je ovog leta pripremio neverovatnu avanturu koja će posebno obradovati ljubitelje slot igara. Ovog puta posebno će se oduševiti ljubitelji Expanse Studios slotova u kojima možete uživati samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Promocija Pinata Loca Madness će trajati sve do kraja avgusta i podeljena je u tri faze.

U toku je druga faza i još uvek nije kasno da se pridružite.

Postavite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu i zaigrajte slotove popularnog provajdera. Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade se dodeljuju nakon završne faze, a šampion ove avanture će osvojiti PUT U MEKSIKO ZA DVOJE. Pored glavne premije možete osvojiti: električni skuter, električni trotinet, sjajne bonuse i poklon spinove.

Vreme je za savršenu letnju avanturu!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Dobro došli na MESTO NAJBOLJE ZABAVE!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS