Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website EKSKLUZIVNO NA K-013: Preuzmi 5.000 RSD BONUSA, nabilduj kvote i odigraj tiket! - | K-013 Portal

EKSKLUZIVNO NA K-013: Preuzmi 5.000 RSD BONUSA, nabilduj kvote i odigraj tiket!

promocija, sajt k-013, 5000 rsd, bonus dobrodoslice, meridian

Velika vest stigla je sa Mundobasketa! Reprezentacija Srbije obezbedila je mesto u polufinalu Svetskog prvenstva! Naši košarkaši su ponovo oduševili naciju svojom izvanrednom igrom. U veoma važnom meču, Srbija je dominirala nad Litvanijom rezultatom 87:68, ostvarila ubedljiv trijumf i plasirala se među četiri najbolje selekcije na planeti.

OVDE PREUZMI 5.000 RSD I ODIGRAJ NA SRBIJU

Ovaj uspeh nije bio samo plod kolektivnog napora, već i rezultat izvanrednih individualnih performansi naših košarkaša. Kapiten reprezentacije, Bogdan Bogdanović, bio je nezaustavljiv tokom celog meča, nosivši Orlove na svojim plećima. Njegov precizan šut i izvanredna košarkaška inteligencija došli su do punog izražaja u ključnim trenucima utakmice.

Uz to, mladi talentovani centar Filip Petrušev pokazao je neverovatnu sposobnost da postiže poene u reketu i sa distance, što je ozbiljno dalo prednost Srbiji. Sa druge strane, Stefan Jović je dirigovao igrom, postavljajući saigrače u pozicije za uspešne napade i pružajući čvrstu odbranu.

I sve to dovelo nas je do još jedne velike radosti! Pobeda za polufinale ponovo je probudila veru i nadu da će se naši momci iz Manile vratiti sa medaljom oko vrata! I zato je baš sada pravi momenat da instaliraš Meridianbet mobilnu aplikaciju, ispratiš preostala dva četvrfinalna meča, saznaš protiv koga Srbija igra u polufinalu i na vreme sastaviš PATRIOTSKI TIKET! Ovoga puta – jači nego ikada!

Kvota na pobedu Srbije je 1.45, a kvota na pobedu Kanade 2.95,

OVDE PREUZMI 5.000 RSD I ODIGRAJ NA SRBIJU

Bet Builder opcija omogućava ti da povežeš više igara u okviru istog meča na Mundobasketu i tako kreiraš svoj jedinstveni tiket. Pravila su jednostavna: minimalan broj selekcija je 2, važi za sistemske tikete, i ne zaboravi da Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Sada je pravo vreme da iskoristiš svoje znanje o košarci i podržiš našu reprezentaciju na putu ka još većim uspesima!

Ukoliko još uvek nemaš aktivan nalog, registruj se već danas ovde, preuzmi 5.000 dinara bonusa i ISPRATI FINIŠ MUNDOBASKETA U MERIDIANU!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS