Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Glovo se udružio sa Tour de Fun kako bi deci doneo znanje, osmehe i kacige - | K-013 Portal

Glovo se udružio sa Tour de Fun kako bi deci doneo znanje, osmehe i kacige

glovo, osnovna skola dositej obradovic omoljica

OMOLJICA - Glovo se udružio sa Tour de Fun i biciklistom Ivanom Stevićem kako bi se podigla svest o važnosti edukacije i brige o pravilnom ponašanju u saobraćaju. Pored  ovog partnerstva, kompanija je donirala 10 biciklističkih kaciga za decu iz Osnovne škole "Dositej Obradović" u Omoljici pored Pančeva, tokom radionice koja je održana ove nedelje.

Na sportsko-rekreativnoj radionici pod nazivom "Znanje je radost" preko 60 učenika od prvog do petog razreda je imalo priliku da stiče nova znanja o bezbednosti, kao i da usvoji nove veštine potrebne za bezbedno upravljanje biciklom.

Deca su savladavala prepreke na poligonima, vozili su u različitim okolnostima, učili kako se skreće, ponaša tokom vožnje, a u tim aktivnostima pomagali su im Gloveri, dostavljači kompanije Glovo, prepoznatljivi po velikim žutim rančevima. Mališane su obradovali novim biciklističkim kacigama i priručnicima sa preporukama koje bi svako dete za biciklom trebalo da zna. Oni su takođe uživali i u ručku iz pančevačkih restorana, koji su Glovo partneri.

glovo 3

"Svesni smo koliko je važno da biciklisti vode računa o sopstvenoj bezbednosti, ali i o drugim učesnicima u saobraćaju. Poštovanje pravila i bezbednost su nam na vrhu liste prioriteta i zato Glovo ulaže veliki trud u edukaciju i unapređenje sigurnosti. Kao kompanija koja brine o lokalnoj zajednici, Pančevu i okolnim mestima, sa zadovoljstvom smo se uključili u realizaciju radionice u Omoljici, koju smo sproveli u partnerstvu sa našim proslavljenim biciklistom Ivanom Stevićem i njegovom organizacijom Tour de Fun", izjavio je direktor kompanije Glovo u Srbiji Branimir Đurović.

Nosi svetlu odeću da budeš uočljiviji, uvek nosi zakopčanu kacigu, poštuj pravila, dok voziš ne igraj se i ne koristi mobilni telefon, gledaj da uočiš neravnine na putu, uvek vozi takvom brzinom da možeš da usporiš na vreme, samo su neka od pravila koja su deca naučila tokom programa kojim je rukovodio četvorostruki učesnik Olimpijskih igara.

glovo 2

"Današnja radionica za decu nije mogla da se sprovede na boljem mestu. Direktor, nastavnici i učenici Osnovne škole “Dositej Obradović” u Omoljici žive na poseban način ovde. Dva točka su njihova svakodnevnica. Drago mi je da što smo u prilici da organizacijom jedne ovakve radionice ostavimo traga na njihov život i prenesemo im osnovna znanja za njihovu sigurnu i bezbednu vožnju bicikle. Ja kao roditelj, takođe, želim da prenesem tu poruku. Verujem da nismo mogli da izaberemo bolje mesto i bolju školu za održavanje radionice", rekao je Ivan Stević.

Znanje je radost

Udružili smo se ove nedelje u Omoljici pored Pančeva sa "Tour de Fun" i biciklistom Ivanom Stevićem kako bismo kod najmlađih podigli svest o jednoj važnoj temi - edukaciji o pravilnom ponašanju u saobraćaju. Ujedno, donirali smo 10 biciklističkih kaciga deci iz Osnovne škole "Dositej Obradović" i sproveli zanimljivu sportsko-rekreativnu radionicu "Znanje je radost". Hvala svima na gostoprimstvu i lepom druženju.

Posted by Glovo on Friday, June 18, 2021

Direktor škole profesor Vladimir Ristić bio je domaćin radionice.

“Deca i njihova bezbednost su za nas na prvom mestu. Naši učenici, kao što ste mogli da vidite, dolaze u školu biciklom, što je složićete se retkost danas. Održavanje ove radionice, poklona u vidu novih biciklističkih kaciga za decu i priručnika za sticanje osnovnih znanja za bezbednu i sigurnu vožnju, su za nas dragoceni i jako važni. Zahvaljujući praktičnim primerima i iskustvu koje je učenicima preneo Ivan Stević, mi ćemo u budućnosti nastaviti da insistiramo na edukaciji učenika na temu bezbednosti u saobraćaju i važnosti nošenja biciklističke kacige u svrhu bezbednije vožnje", istakao je Vladimir Ristić.

Cilj radionica ovog tipa je da deci omogući sticanje znanja i veština potrebnih za bezbedno upravljanje biciklom, predstavi biciklizam kao sportsku aktivnost te podigne svest kod dece i roditelja o značaju bavljenja sportom, kao neizostavnog dela kvalitetnijeg odrastanja.

(PR)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS