Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OD ZAVODLJIVE INDIJANKE DO VATRENE MEKSIKANKE - Sandra Afrika sve izludela novom reklamom (VIDEO) - | K-013 Portal

OD ZAVODLJIVE INDIJANKE DO VATRENE MEKSIKANKE - Sandra Afrika sve izludela novom reklamom (VIDEO)

sandra afrika, expanse studios, meridian kladionica

Atraktivna pevačica predstavila igre popularnog provajdera Expanse Studios

Zanosna pevačica Sandra Afrika ponovo je u centru pažnje! Ovoga puta, probila je sve granice i ponovo nas očarala svojim šarmom i harizmom u najnovijoj reklami za Meridianbet.

Uzbudljivim video spotom, Sandra nas vodi na nezaboravno putovanje kroz različite svetove igre, donoseći nam eksploziju uzbuđenja i šansi za velike dobitke!

U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave. Svaka igra je posebna i pruža nezaboravno iskustvo igračima:

Ali, to nije sve! Pored uživanja u ovim izvanrednim igrama, Meridianbet je pripremio i poseban događaj koji će oduševiti sve igrače - PINATA LOCA MADNESS TAKMIČENJE!

Uskočite u avanturu koja vam pruža neodoljivu priliku za osvajanje fantastičnih nagrada, a glavna je ni manje ni više nego PUTOVANJE ZA DVE OSOBE DIREKTNO U ČAROBNI MEKSIKO! Očekuju vas nezaboravni trenuci na prelepim plažama, bogata kultura, tradicionalna kuhinja i doživljaji za pamćenje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS