Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SJAJNA VEST ZA NOVAJLIJE - Registruj se i preuzmi POKLON SPINOVE + PLAYSTATION 5! - | K-013 Portal

SJAJNA VEST ZA NOVAJLIJE - Registruj se i preuzmi POKLON SPINOVE + PLAYSTATION 5!

playstation 5, besplatni spinovi

Meridian je pripremio sjajno iznenađenje za novoregistrovane igrače tokom jula! Registruj se, čekaju te poklon spinovi i Playstation 5!

U najezdi fantastičnih letnjih promocija koje su preplavile Meridian jedna se posebno izdvaja. Specijalno iznenađenje je spremno ekskluzivno za novajlije tokom jula!

Svi novoregistrovani igrači će moći da uživaju u sjajnom turniru koji donosi vrhunsku nagradu - u pitanju je Playstation 5!

Vreme je za najbolju zabavu ovog leta! Registrujte se i uživajte u vrhunskom provodu. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog - spinovi vas čekaju odmah nakon registracije.

REGISTRUJ SE I POKUPI 200 POKLON SPINOVA + PLAYSTATION 5!

Međutim, ni tu nije kraj iznenađenjima!

Svi novoregistrovani igrači moći će da se takmiče na slotovima provajdera Expanse Studios. Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu, postanite šampion i osvojite Playstation 5!

Nagrade ne osvaja samo pobednik, već će igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang listi osvojiti POKLON SPINOVE!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS