Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srbija ima nove milionere – budi i ti jedan od njih! Kako da postaneš milioner? - | K-013 Portal

Srbija ima nove milionere – budi i ti jedan od njih! Kako da postaneš milioner?

meridian kladionica

I tokom 2023. godine Meridian je potvdio da je mesto na kojem se milionski dobici ređaju kao na traci. Iz dana u dan zadovoljni igrači su ostvarivali epohalne dobitke, a za vas smo izdvojili samo one koji su ostvareni džekpotom.

Da li ste znali da su igrači Meridiana tokom protekle godine osvojili 80 MILIONA DINARA isključivo putem džekpotova? Jasno je da su ljubitelji slotova imali veoma berićetnu godinu za sobom.

Veliki broj igara iz pounde sa sajta meridianbet.rs poseduje moćne džekpotove, a vama predlažemo da istražite istoimenu sekciju. Treba istaći da su igrači koji su uživali u slotovima provajdera Expanse Studios osvojili nestvarnih 13 MILIONA DINARA.

Bez obzira na sve dobitke tokom prošle godine, koji su bili fascinantni, Srbija i dalje priča o jednom od najvećih džekpotova na evropskom tlu koji je delo igrača Meridiana. Nišlija je igrajući slot Wild Crusade: Empire Treasure u Meridianu osvojio vanserijskijih 1.125.234 EVRA!

Postanite i vi jedan od naših MILIONERA. Kako?

Svim čitaocima portal K-013 sportska kladionica Meridian poklanja fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 4.000 DINARA i 4.000 SPINOVA, a sve što je potrebno da uradite kako biste ih dobili jeste da se registrujete na meriidanbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Nema potrebe da deponujete svoj novac, dovoljno je samo da kreirate svoj nalog i to je to – na vašem računu je 4.000 dinara i 4.000 spinova, koje možete iskoristiti na igri Wild White Whale.

Iskoristite bonus dobrodošlice, postanite novi milioner!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS