Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U Banjaluci uhapšena tri poreska inspektora zbog sumnje da su primili mito - | K-013 Portal

U Banjaluci uhapšena tri poreska inspektora zbog sumnje da su primili mito

banjaluka, hapsenje

Pripadnici Uprave MUP Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet danas su u Banjaluci uhapsili tri inspektora Poreske uprave RS zbog sumnje da su primali mito.

"U toku su pretresi na više lokacija. Radi se o službenim prostorijama, ali i privatnim lokacijama koja koriste tri lica koja su uhapšena", izjavila je novinarima načelnica Odeljenja MUP RS za odnose sa javnošću Mirna Miljanović.

Dodala je da sledi kriminalistička obrada uhapšenih, posle čega će biti predati u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva, pod čijim nadzorom se izvodi ova aktivnost.


Miljanović je još rekla da je u pretresima službenih prostorija i na privatnim lokacijama, koje su koristili uhapšeni, pronađena dokumentacija koja će poslužiti u daljoj krivičnoj istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, koje su objavili banjalučki mediji, uhapšeni inspektori su za određene svote novca dogovarali manji iznos naplate poreskog duga u zamenu za mito.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS