Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 7 medalja za karatiste Dinama iz PANČEVA na takmičenju u Vrnjačkoj Banji - | K-013 Portal
borilacki sportovi, karate, dinamo, pancevo

7 medalja za karatiste Dinama iz PANČEVA na takmičenju u Vrnjačkoj BanjiPrvenstvo Srbije u karateu, u konkurenciji seniora, održano je u nedelju, 12. marta, u Vrnjačkoj banji.

Na ovom prestižnom domaćem takmičenju, u veoma jakoj konkurenciji, sjajan utisak ostavili su takmičari Karate kluba Dinamo jer su osvojili čak sedam vrednih medalja.

Titule šampiona Srbije osvojene prošle godine odbranili su Ivana Perović u kategoriji plus 68 kg i Đorđe Salapura u kategoriji minus 75 kg.

Srebrne medalje su osvojili Marina Radičević u kategoriji minus 68 kg, Darko Spaskovski minus 60 kg i Đorđe Tešanović u kategoriji plus 84 kg.

Bronzana odličja su pripala Mihajlu Popoviću u kategoriji minus 75 kg i Aleksandru Zdešiću u katama.

Iako su se dobro borili, bez trofeja su ostali Nikola Ivanović i Branko Radonić.

Ekipu su predvodili šef stručnog štaba Dinama Predrag Stojadinov i trener Slobodan Bitević.

Reprezentativci iz Dinama predvođeni trenerom Predragom Stojadinovim, Đorđe Salapura, Đorđe Tešanović, Marina Radičević i Ivana Perović, nalaze se u Kragujevcu na pripremama reprezntacije Srbije, koja 20. marta putuje na Evropsko prvenstvo u Španiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.