Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Besplatna škola boksa za decu od devet do 14 godina - | K-013 Portal

PANČEVO: Besplatna škola boksa za decu od devet do 14 godina

boks, bk profesionalac, pancevo

BK Profesionalac poziva zainteresovanu decu od devet do 14 godina da treniraju boks.

- Od 1. septembra kreće upis novih članova u besplatnu školu boksa BK Profesionalac, za decu od devet do 14 godina. Od osnivanja kluba 2008. godine do danas, 12 puta smo bili najbolji klub u kategoriji pionira, kadeta i juniora u Srbiji. Školu vodi naš proslavljeni IBA Trener Zvonimir Dimitrijević.

Naši mladi takmičari, koji su trenutno na Divčibarama gde odrađuju prvi deo priprema za predstojeću takmičarsku sezonu, ostvaruju vrhunske rezultate u svojim uzrasnim kategorijama. I na domaćoj i na međunarodnoj sceni. Rezultati bi svakako bili mnogo bolji, ali nam se neretko dešava da zbog nedostatka sredstava neka i "preskočimo", ali mi ne odustajemo. Hrabrost, upornost i disciplina su osobine koje poseduju bokseri, navode iz BK Profesionalac.

Sve informacije se mogu dobiti na broj 060/488-38-15.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.