Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu - | K-013 Portal

Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu

partizan, fudbal, pripreme za novu sezonu, k-013

Fudbaleri Partizana počeli su danas u Beogradu pripreme za novu sezonu, predvođeni novim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

„Došao sam u poznatu sredinu, ali sa željom da sve nadogradimo. Oko 80 odsto igrača se promenilo, a prošlo je samo dve godine, što govori za sebe. Plan je da od 21. juna nastavimo sa radom u Sloveniji, a sa nama su trenutno i mladi igrači iz škole koje želim da vidim. Razgovarao sam sa rukovodstvom oko pojačanja, sa nekim igračima su u toku završni pregovori i očekujem da budu dogovoreni transferi narednih dana“, rekao je Stanojević, prenosi Mocartsport.

Na prvom spisku za pripreme koji je Stanojević objavio je 36 fudbalera – četvorica golmana i 32 igrača u polju.

Prvotimcima su se pridružili i igrači iz omladinske škole – Vukašin Jovanović, Ognjen Ugrešin, Nikola Simić, Milan Roganović, Dimitrije Janković, kao i Mihailo Petković koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru.

Produženi odmor dobili su Gajas Zahid, Bibars Natho, Ksander Severina, Aldo Kalulu i Nejtan de Medina.

Partizan će trenirati u Beogradu do 21. juna, kada će otići u Sloveniju.

„Kreiraćemo sliku tokom priprema. Rivali u proverama su nam na nivou Lige šampiona, ostaje ješ da dogovorimo protivnika u poslednjem kontrolnom duelu. Partizan uvek ima za cilj da bude takmičarski nastrojen, da igramo na rezultat, ali samo pobeda nije dovoljna. Očekujem agresivan Partizan u narednom periodu“, rekao je Stanojević.

„Radićemo na disciplini i defanzivi, ne samo poslednja linija već ceo tim. Prvo krećemo od odbrane, ali to je lakši deo posla, lakše je urediti odbranu nego napad“, zaključio je trener Partizana.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.