Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bajka se nastavlja, KK Nebeska udica odigrala prvu utakmicu - | K-013 Portal

Bajka se nastavlja, KK Nebeska udica odigrala prvu utakmicu

kk nebeska udica, kosarka, pancevo

Mališanima koji su ovo leto trenirali kod Igora Vukovića u Zelenom dvorištu danas je organizovana utakmica protiv Borca iz Starčeva.

Klinci iz obe ekipe su uživali, a svaka devojčica i dečak su dobili po zlatnu medalju. Rezultat je bio u drugom planu, a na meču je bio i pravi sudija Lazar Mitić.

Ekipa u sastavu Branislav Mitić iz Relax lige, Lemi iz Zelenog dvorišta pojačani trenerskom ekipom Ilija Grubješić, Vasilije Mikić i Igor Vuković uradili su sve da obnovljeni teren živi, odnosno da mlade naraštaje privuku na bavljenje košarkom.

"Pokrenuli smo nekoliko projekta, a jedan od njih je i besplatno treniranje košarke. Trenirali smo da bi igrali utakmicu, te smo danas klincima i organizovali meč protiv prijatelja iz Borca iz Starčeva. Nastavljamo dalje da radimo za svoj grad kroz mnogobrojne aktivnosti, a konačan cilj je da ovo što smo mi sad radili postane pravilo i sistem u gradu Pančevu. Treniranje za decu bi moralo da bude besplatno", rekao je za K-013 portal Igor Vuković.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS