Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Denver bolji od Indijane, Jokić na korak od novog tripl-dabla - | K-013 Portal

Denver bolji od Indijane, Jokić na korak od novog tripl-dabla

denver, nikola jokic, nba

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu Indijanu sa 117:109, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića.

Jokiću je jedna asistencija nedostajala za 13. tripl-dabl u sezoni pošto je utakmicu završio sa 25 poena, 12 skokova i devet asistencija. Uz to, Jokić je imao i samo jedan promašaj iz igre (12/13). Dvostruki MVP NBA lige šutira 81 odsto iz igre u poslednjih devet utakmica.

Po 25 poena su takođe ubacili i Majkl Porter i Džamal Marej, dok je Aron Gordon meč završio sa 20 poena i deset skokova.

U redovima Indijane najbolji je bio Brus Braun sa 18 poena, deset skokova i šest asistencija.

Košarkaši Milvokija pobedili su na svom parketu Sakramento posle produžetka sa 143:142 trojkom Demijana Lilarda uz zvuk sirene.

Lilard je na kraju bio i najefikasniji u Milvokiju sa 29 poena, dok je Janis Adetokunbo zabeležio tripl-dabl sa 27 poena, deset skokova i deset asistencija. U timu Sakramenta istakao se Dearon Foks sa 32 poena, dok je Domantas Sabonis upisao 21 poen, 15 asistencija i 13 skokova.

Košarkaši Majamija su na svom terenu slavili protiv Šarlota sa 104:87, uz pet poena srpskog košarkaša Nikole Jovića, Minesota je kao domaćin bila bolja od Los Anđeles Klipersa sa 109:105, dok je Finiks u gostima pobedio Portland sa 127:116.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS