Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evroliga: Nema dokaza da je Zvezda oštećena protiv Žalgirisa - | K-013 Portal

Evroliga: Nema dokaza da je Zvezda oštećena protiv Žalgirisa

Evroliga, Evrolige

Crvena zvezda nije oštećena protiv Žalgirisa, pošto "nema dokaza" da je Kinan Evans u finišu meča gazio liniju, saopšteno je iz Evrolige.

"Sa preostalom 21,1 sekundom na satu za igru, Dovidas Gedraitis ubacuje loptu iz prednjeg polja Žalgirisa do Kinana Evansa. Evans prima loptu i dodaje je do Tomasa Dimše nad kojim je napravljena lična greška. Sudije su utvrdile da Evans nije stao na liniju sredine terena tokom svog poseda, stoga nije dosuđen prekršaj u zadnjem polju. Odeljak za suđenje košarkaške Evrolige pregledao je više dostupnih uglova kamere za utakmicu i nije pronašao nikakve jasne i uverljive vizualne dokaze da je Evans stao na liniju središnjeg terena, stoga je utvrđeno da je sudijsko osoblje pravilno postupilo, navodi se u saopštenju.

Žalgiris je pobedio u Beogradu 93:91, a navijači crveno-belih žestoko su reagovali i "zasuli raznim predmetima" sudije prilikom izlaska sa parketa.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS