Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jokić nastavlja pobedničku seriju, Denver ubedljiv i na gostovanju u Minesoti (VIDEO) - | K-013 Portal

Jokić nastavlja pobedničku seriju, Denver ubedljiv i na gostovanju u Minesoti (VIDEO)

jokić, nba, denver, minesota

Tim Denvera nadigrao je Minesotu sa 120:111 u prvom meču na gostovanju i sa 3:0 u pobedama došao na korak uo plasmana u četvrtfinale. Sjajnom igom predvodio ih je Nikola Jokić koji je postigao novi trostruki dvocifren učinak već na kraju treće četvrtine.

Denver je nastavio pobednički niz i i samo ih još jedna pobeda deli od prelaska u narednu fazu gde ih očekuje duel sa pobednikom duela Finiksa i LA Klipersa.

Dobro su ušli u meč i praktično do pobede došli u finišu vrlo ravnopravnog duela jer je Minesota odlično uzvratila, pa je prva četvrtina završena nerešeno.

Tim Majkla Melouna je uspeo da dobije prvo poluvreme sa šest poena prednosti a potom i da uveća tu razliku iako su domaćini pokušavali da se vrate u meč.

Novom odličnom igrom Nikola Jokić je nastavio da predvodi svoj tim ka prvoj tituli i utire stazu ka trećem NVP priznanju ostvarivši novi trip-dabl učinak već na kraju trećeg dela utakmice.

Meč je završio sa 20 postignutih poena uz 10 skokova i 12 asistencija, u šuterskom učinku od njega je bio efikasniji samo Majkl Porter koji je ubacio 25 poena.

U svom dosadašnjem stilu Jokić je svojim skokoviva. a naročito dodavanjima, sjajno podržao timsku igru u kojoj su čak sedmorica igrača imala dvocifren šuterski učinak što je anuliralo sjajnu preciznost Entoni Edvardsa i Karl Entoni Taunsa na drugoj strani koji su bili najefikasniji šuteri na meču.

Edvards je meč završio sa 36 poena, Tauns je ubacio 27, dok je Rudi Gober ostvario dabl-dabl sa 18 poena i 10 skokova.

Rezultati sinoćnih NBA utakmica:

Atlanta - Boston 130:122, 1:2 u seriji

Njujork - Klivlend 99:79, 2:1 u seriji

Minesota - Denver 111:120, 0:3 u seriji



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS