Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jović solidan u porazu Majamija, Jokić pod znakom pitanja za meč protiv Portlanda - | K-013 Portal

Jović solidan u porazu Majamija, Jokić pod znakom pitanja za meč protiv Portlanda

nba liga

Srpski košarkaš Nikola Jović postigao je 10 poena u ubedljovom porazu Majamija od Nju Orleansa (88:110), dok je Toronto trenera Darka Rajakovića doživeo novi neuspeh, deveti u nizu, kod kuće od Oklahome (103:123).

Majami je bio prilično oslabljen protiv Nju Orleansa jer nije mogao da računa na tri veoma bitna igrača, Tejlera Hiroua, Kevina Lava i Dankana Robinsona, a centar Bam Adebajo se tek vratio u ekipu posle povrede.

Jović je odigrao skoro 19 minuta postigao deset poena uz po jedan skok, asistenciju i ukradenu loptu, uz šut 4/9 iz igre (2/5 za tri poena). U redovima Majamija najbolji je bio Džimi Batler sa 17 poena, Kol Svider je dodao 14, a Teri Rozijer 13.

Kod Nju Orleansa blistao je Si Džej Mekolum sa 30 poena uz pet skokova i sedam sistencija, a Hoze Alvarado je dodao 17 poena.

Lider Zapadne konferencija Oklahoma lako je slavila u Torontu. U redovima Oklahome najefikasniji je bio Šaj Gildžus-Aleksander sa 23 poena uz osam skokova i tri asistencije. Džejlen Vilijams je dodao 20, a Čet Holmgren 18 poena. U ekipi Toronta Grejdi Dik je bio najbolji sa 21 poenom, Keli Olijnik je dodao 16, a Očai Agbaji i Džordan Nvora po 12 poena.

Rezultati: Detroit - Boston 102:129, Toronto - Oklahoma 103:123, Majami - Nju Orleans 88:111, Minesota - Klivlend 104:91, San Antonio - Memfis 97:99, Golden Stejt - Indijana 111:123, Portland - LA Klipers 117:125, LA Lejkers - Filadelfija 101:94.

Nikola Jokić pod znakom pitanja za meč protiv Portlanda

Srpski košarkaš Nikola Jokić nalazi se na listi igrača koji su pod znakom pitanja za meč Denvera i Portlanda koji se igra večeras, saopštio je njegov klub na zvaničnom sajtu.

Kako stoji na sajtu Denvera, srpski centar nalazi na listi igrača koji su pod upitnikom na meč u Portlandu. Nagetsi navode da Jokić ima problema sa bolovima u donjem delu leđa, kao i da ima upalu levog kuka.

Osim Jokića, meč protiv Portlanda, u noći između subote i nedelje mogao bi da propusti i Džamal Marej koji je iskrenuo levi članak.

Ono što je jasno je da trener Majkl Meloun neće moći da računa na Zeka Najija, Džejlena Piketa i Vlatka Čančara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS