Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Crvene zvezde poraženi od Barselone - | K-013 Portal

Košarkaši Crvene zvezde poraženi od Barselone

kosarka, crvena zvezda barselona

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u gostima od Barselone sa 81:86 (18:21, 25:26, 19:18, 19:21), u meču sedmog kola Evrolige.

Najbolji kod Zvezde bio je Luka Mitrović sa 22 poena i šest skokova, a dvocifreni su bili i Miloš Teodosić sa 13, Dejan Davidovac sa 12 i Nemanja Nedović sa 11 poena.

Barselonu su do pobede predvodili Džabari Parker sa 20, Vili Ernangomes sa 18 i Jan Veseli sa 14 poena.

Zvezda je zabeležila dve pobede i pet poraza, a Barselona je upisala šest pobeda i jedan poraz.

U narednom kolu, Zvezda će dočekati Fenerbahče, dok će Barselona gostovati Baskoniji.

Od starta meča Barselona je imala rezutaltsku prednost, da bi početkom druge četvrtine stigla i do dvocifrene razlike (30:20).

Zvezda je nastavila sa lošom igrom, prvenstveno u fazi odbrane, pa je Barselona stigla i do 17 poena prednosti (25:42), ali su crveno-beli serijom 8:0 uspeli da ponovo smanje zaostatak na devet poena.

Do kraja poluvremena Zvezda je nastavila sa dobrom igrom i trojkama Teodosića i Nedovića na pauzu otišla sa četiri poena minusa (43:47).

U trećoj deonici, Zvezda je posle „sporijeg“ početka ponovo dozvolila Barseloni da stigne do dvocifrene prednosti, ali je sa pet vezanih poena Giedratisa uspela da na poslednju pauzu ode sa tri poena zasotaka (62:65).

Posle izjednačene borbe u četvrtoj četvrtini, Zvezda je na dva minuta do kraja posle vezanih dobrih odbrana propustila tri prilike da pređe u vođstvo.

Na minut do kraja Barselona je imala tri poena prednosti, Teodosić je izgubio loptu u napadu, a Parker je poenima u poslednjoj sekundi napada doneo Barseloni nedostižnih pet poena prednosti.

Do kraja meča crveno-beli su pokušali da se vrate u meč, Teodosić je pogodio trojku, ali je Barselona bili sigurna sa penala i stigla do pobede.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS