Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Miloš Teodosić MVP 16. kola Evrolige - | K-013 Portal

Miloš Teodosić MVP 16. kola Evrolige

milos teodosic, mvp, evroliga

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) 16. kola Evrolige.

Zvezda je kao gost u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ pobedila Makabi iz Tel Aviva sa 98:92, a Teodosić je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica u dugogodišnjoj karijeri.

Teodosić je sakupio 40 indeksnih poena, što je klupski rekord i drugi najbolji indeks ove sezone u Evroligi. On je postigao 27 poena, uz dobre procente šuta, a upisao je i 14 asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte.

Ovo je Teodosiću šesta nagrada za MVP-ija kola u Evroligi, prva od novembra 2016. godine.

Sledeći po učinku u ovom kolu bio je bek Makabija Vejd Boldvin, koji je upisao 22 poena, četiri asistencije, tri skoka i dve ukradene lopte za indeks 30.

Košarkaš Monaka Majk Džejms je sakupio 29 indeksnih poena pošto je u pobedi svog tima protiv minhenskog Bajerna (91:80) zabeležio 28 poena, tri asistencije i dva skoka, dok je Džanan Musa iz Real Madrida imao indeks 27 u pobedi nad Partizanom (91:75) sa 23 poena, četiri skoka i dva uspešna dodavanja.

Listu najboljih u ovom kolu Evrolige zaokružuju Džoš Nibo iz Makabija, Silven Fransisko iz Bajerna, Eli Okobo iz Monaka i Kodi Miler-Mekintajer iz Baskonije sa indeksom 26.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS