Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Motejunas demantovao mogućnost da Partizan i Zvezda dobiju licence Evrolige - | K-013 Portal

Motejunas demantovao mogućnost da Partizan i Zvezda dobiju licence Evrolige

zvezda, sferopulos

Generalni direktor Evrolige Paulius Motejunas demantovao je mogućnost da u skoroj budućnosti srpski klubovi Partizan i Crvena zvezda dobiju višegodišnje licence za garantovano učešće u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi "starog kontinenta".

Košarkaši Crvene zvezde igraće sutra od 20.30 časova u Milanu sa ekipom Olimpije u 21. kolu Evrolige.

"Crveno-beli" su sinoć u gostima poraženi od Asvela 100:91 u 20. kolu Evrolige.

Crvena zvezda podseća da odlukom lokalnih vlasti neće biti navijača "crveno-belih" na utakmici u Milanu. Olimpija je 24. novembra prošle godine u Beogradu savladala Crvenu zvezdu 93:71 u 10. kolu Evrolige.

"Igramo protiv ekipe, koja je pokazala konstantnost u svojim igrama i odbrambeno i napadački. To posebno važi za utakmice koje su igrali kod svoje kuće i na svom terenu. Ono što je osnovno i što moramo je da odigramo znatno bolje i individualnu i timsku odbranu kako bi uopšte došli u priliku da se izborimo za našu šansu", rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da njegov tim mora da odigra bolje nego u Francuskoj.

"Sve moramo bolje u odnosu na prethodnu utakmicu. Činjenica je da smo u seriji gostujućih utakmica, i da druga utakmica duplog kola uvek ima dodatnu težinu. Mi moramo da odigramo mnogo čvršće u odbrani, i individualno i timski, moramo da igramo sa više energije narednu utakmicu kako bi došli do povoljnog rezultata. Nemamo puno vremena, ali verujem da će biti dovoljno da spremni dočekamo duel sa Olimpijom", rekao je Lazić.

Olimpija u dosadašnjem delu sezone ima devet pobeda i 11 poraza, dok je Crvena zvezda zabeležila osam trijumfa i 12 poraza.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS