Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nikola Jović: Jedva čekam početak SP, da ponovimo pobedu protiv Kine - | K-013 Portal

Nikola Jović: Jedva čekam početak SP, da ponovimo pobedu protiv Kine

mundobasket, kosarka, nikola jovic, reprezentacija srbije

Srpski košarkaš Nikola Jović rekao je danas da igrači željno iščekuju početak Svetskog prvenstva, kao i da se nada pobedi u prvom meču protiv Kine.

„Protiv Kine smo igrali pre sedam dana (87:64). Nadamo se sličnom ishodu, da ćemo da dobijemo. Skauting smo odradili, treneri su uradili dobar posao, na nama je da to na terenu pokažemo“, rekao je Jović, preneo je Košarkaški savez Srbije (KSS).

Košarkaši Srbije igraju u subotu u Manili protiv selekcije Kine, u prvom meču Grupe B na Svetskom prvenstvu.

Od 10.00 u Grupi B se sastaju Južni Sudan i Portoriko.

Plasman u narednu fazu osiguraće dve najbolje plasirane selekcije iz grupe.

Jović, koji nastupa za ekipu Majamija, ističe da ne oseća pritisak igranja za reprezentaciju.

„Ovaj sport igram iz ljubavi, stvarno volim da se takmičim, takmičar sam. Zato sam i došao ovde, da pomognem svom timu, da probamo da se pokažemo u što boljem svetlu i da probamo da dobijemo što više utakmica“, dodao je on.

Srpski igrač Dušan Ristić rekao je da su igrači radili vredno i da su svi spremni za prvi meč na planetarnoj smotri.

„Imamo pozitivnu energiju u timu, svi su fokusirani na svoje uloge i svi su podređeni timskom uspehu. To je ono što smatram da je najvažnije u ovom trenutku. Cilj nam je da svaku utakmicu uđemo sa maksimalnim pristupom i maksimalnim poštovanjem prema protivniku. Ovo je Svetsko prvenstvo, svako će dati svoj maksimum i svako će odigrati sjajnu utakmicu protiv nas“, ocenio je košarkaš Tenerifa.

Ristić je dodao da se ne treba opterećivati rezultatom.

„Mislim da se ne opterećujemo previše rezultatom, već da idemo od četvrtine do četvrtine i da ispoštujemo naše principe koje smo zacrtali u napadu i odbrani. Mislim da ako to ispoštujemo, rezultat će doći“, rekao je Ristić.

Utakmica između Srbije i Kine igra se u subotu od 14.00.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS