Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Maksimalno poštovanje za Asvel, Ledeja muči povreda - | K-013 Portal

Obradović: Maksimalno poštovanje za Asvel, Ledeja muči povreda

evroliga, Partizan, Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas na treningu pred meč sa Asvelom, da ima maksimalno poštovanje prema francuskom klubu, kao i da je Zek Ledej zbog problema sa kukom neizvestan za utakmicu.

Crno-beli sutra od 20.45 časova dočekuju ekipu Asvela u utakmici 18. kola Evrolige.

Partizan je trenutno deveti na tabeli Evrolige sa skorom 9-8, dok je francuski tim na poslednjem mestu sa učinkom 2-15.

"Imamo igrače koji su i dalje u problemu, pre svih Aleksa Avramović, koji je počeo malo da radi sa Batom Zimonjićem. Trifunović je bolje, a Zek Ledej ima probleme, nije trenirao danas, videćemo kako će to da izgleda sutra. Smailagić se oseća bolje u odnosu na ono kako se osećao pre nekoliko dana", istakao je Obradović.

On je dodao da njegov tim ne sme da se zavarava pozicijom Asvela na tabeli Evrolige.

"Oni su tim koji je u svim utakmicama, otkako je Poceko došao pokazali ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom", zaključio je Obradović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS