Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Posle lošeg derbija moramo da pokažemo želju; Avramović uskoro na terenu - | K-013 Portal

Obradović: Posle lošeg derbija moramo da pokažemo želju; Avramović uskoro na terenu

aba liga, aba lige, ABA ligi

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred sutrašnji meč 15. kola ABA lige protiv Krke da njegova ekipa posle loše utakmice protiv Zvezde u Evroligi mora da pokaže želju.

"U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo da imamo najbolji mogući pristup. Posle loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bi pokazali pre svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici", rekao je Obradović.

Bek crno-belih Danilo Anđušić ističe da je utakmica protiv Krke veoma važna.

"Bitna utakmica za nas, da se vratimo na pobednički kolosek. Sigurno Krka neće doći sa belom zastavom ovde, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobeda što im mnogo znači za pomeranje na tabeli iz zone ispadanja. Igraju bolje nego da početku sezone. Verujem da ćemo uz našu dobru igru doći do pobede, što je najvažnija stvar", istakao je Anđušić.

Utakmica se igra sutra od 19 časova u Areni, a ulaz za sve posetioce će biti besplatan.

Aleksa Avramović: Oporavak ide dobro, uskoro se vraćam na teren

Aleksa Avramović, reprezentativac Srbije u košarci, kazao je večeras Tanjugu u Pirotu, gde je prisustvovao otvaranju Božićne škole sporta zajedno sa selektorom reprezentacije Svetislavom Pešićem, da oporavak posle povrede ide dobro i da će se uskoro naći ponovo na terenu.

''Ide dobro, danas sam snimio nogu, 80-90 posto je bolje i uskoro ću se naći na terenu'', kazao je Avramović, koji je u Pirotu posetio i trening košarkaša Pirota, u klubu u kome je ponikao selektor Pešić.

U okviru Božićne škole sporta, koju organizuje Sportski centar Pirot, pod pokroviteljstvom Grada Pirota, više hiljada mališana svaki zimski raspust provede baveći se sportom ili učeći neki od brojnih zanata, na nekom od ukupno 70 potpuno besplatnih programa.

Avramović je kazao da je reč o odličnom projektu Grada Pirota.

''Hvala Gradu Pirotu na dočeku i fenomenalnoj organizaciji i ja sam počastvovan što sam ovde. Moja poruka mladima je da duboko veruju u to što rade i da imaju velike ambicije jer će uspeh sam doći. Osećaj je prelep kada vidite pune terene, onda znamo da smo uradili pravi posao i da smo doneli nešto dobro toj deci i odveli ih na pravi put'', kazao je Avramović.

Otvarajući Božićnu školu sporta, selektor Pešić pred prepunim Omladinskim stadionom, gde je inače počeo da igra košarku kao dečak, kazao je da ovakva svetkovina sporta, poput pirotske Božićne škole sporta, ne postoji nigde, ne samo u Srbiji, već i šire.

''Mi Piroćanci smo jedinstveni u svemu pa i u ovome. Želim svima da uživate u ovoj manifestaciji i brojnim sportskim programima'', poručio je Pešić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS