Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan lako do pobede protiv Krke - | K-013 Portal

Partizan lako do pobede protiv Krke

partizan, krka, kosarka, aba liga

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Krku sa 96:76 (30:14, 29:15, 21:23, 16:24) u utakmici 15. kola regionalne ABA lige.

Partizan je do pobede predvodio Tristan Vukčević sa 16 poena i pet skokova, dok je Frenk Kaminski postigao 11, a po 10 su ubacili Džejlen Smit, Bruno Kaboklo i Balša Koprivica.

U ekipi Krke najefikasniji bio je Jan Špan sa 15 poena, dok su po 10 postigli Džerijus Hamilton, Leon Stergar, Miha Cerkvernik i Jurij Macura.

Partizan je vrlo motivisano i šuterski raspoloženo počeo utakmicu protiv slovenačkog tima. Ekipa Željka Obradovića već na početku susreta nametnula je svoj ritam i postepeno krenula da uvećavs prednost.

Crno-beli su meč praktično rešili već posle prvih 20 minuta, pošto Krka nije uspela da pronađe prava rešenja ni u odbrani, a ni u napadu. Vođstvo Partizana na poluvremenu bilo je ubedljivo – 59:29.

U istom ritmu nastavio je Partizan i posle pauze, čak u jednom trenutku i poveo sa 35 poena razlike. Nakon ubedljivog vođstva ritam meča je opao, što je Krka delimično iskoristila i ublažila poraz.

Partizan je na deobi drugog mesta ABA lige sa Cedevita Olimpijom, pošto oba tima imaju po 11 pobeda i četiri poraza, dok je Krka 13. sa svega tri pobede iz 15 mečeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS