Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pešić zadovoljan igrom protiv Kine na početku Svetskog prvenstva - | K-013 Portal

Pešić zadovoljan igrom protiv Kine na početku Svetskog prvenstva

svetislav pesic, kosarka, srbija kina, mundobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom u današnjoj utakmici protiv Kine i da očekuje da će ekipa napredovati kako Svetsko prvenstvo bude odmicalo.

„Dobro smo se pripremili za utakmicu, a sve što smo planirali uspeli smo da sprovedemo u delo. Ostvarili smo vrednu pobedu, a prikazali smo i veoma dobru partiju u oba smera. Odbrana je bila na željenom nivou, a iz dobre odbrane imali smo dovoljno samopouzdanja za igru u napadu. Ovo je potpuno novi tim. Utakmica sa Kinom je bila jako bitna da pokažemo da vredimo i možemo“, rekao je Pešić, preneo je sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Košarkaši Srbije pobedili su u Manili selekciju Kine sa 105:63, na početku takmičenja na Svetskom prvenstvu na Filipinima, u Japanu i Indoneziji.

„Idemo dalje, a kao i protiv Kine, u svakoj narednoj utakmici ključ će biti odbrana. Očekujem da napredujemo kako šampionat bude odmicao. Verujem da smo kadri da obradujemo ljubitelje košarke u Srbiji, kao što smo to uradili i protiv Kine“, naveo je Pešić.

Centar Nikola Milutinov zadovoljan je prikazanom igrom.

„Odličan start, otvorili smo meč sa odličnom energijom, jakom odbranom i to nam je donelo rezulat. Trčali smo odlično, samo treba da nastavimo tako. Drago mi je što su naši ljudi tu, što nam pružaju podršku, hvala im mnogo“, rekao je Milutinov.

Srbija će u drugom kolu u ponedeljak od 14 časova igrati protiv Portorika.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS