Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Peta uzastopna pobeda Oklahome u NBA ligi - | K-013 Portal

Peta uzastopna pobeda Oklahome u NBA ligi

kosarka, n ba, oklahoma, boston

Košarkaši Oklahome pobedili su Boston sa 127:123 i ostvarili petu uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Oklahomu je predvodio Šej Gildžes-Aleksander sa 36 poena, sedam asistencija i šest skokova. Džoš Gidi postigao je 23 poena uz osam skokova i šest asistencija, Džejlen Vilijams 16 poena, a Čet Holgrem 14 poena uz sedam skokova.

Srpski košarkaš Vasilije Micić utakmicu je završio sa tri poena, pet asistencija i skokom, a Aleksej Pokuševski nije igrao.

Boston je prekinuo niz od šest pobeda, a najefikasniji u toj ekipi bili su Kristaps Porzingis sa 34 poena uz 10 skokova i Džejson Tejtum sa 30 poena, uz 13 skokova i osam asistencija.

Oklahoma je pobedila osmi put u poslednjih devet utakmica, a tokom tog niza u dva navrata pobedila je Denver, prekinula niz Los Anđeles Klipersa od devet pobeda, pobedila vodeću ekipu Zapadne konferencije Minesotu, a sada i najbolju ekipu lige Boston.

Košarkaši Memfisa pobedili su San Antonio sa 106:98 i prekinuli niz od tri poraza. Dža Morant predvodio je Memfis sa 26 poena i 10 asistencija, dok je Dezmond Bejn dodao 24 poena, a Santi Aldama 13 poena i 11 skokova.

U ekipi San Antonija najefikasniji su bili Viktor Vembanjama sa 20 poena uz sedam skokova i Keldon Džonson sa 19 poena uz šest skokova i četiri asistencije.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Orlando sa 121:115 i prekinuli niz od tri poraza. Voriorse je predvodio Stefen Kari sa 36 poena uz šest asistencija i četiri ukradene lopte i učestvovao je u postizanju 13 uzastopnih poena tokom četiri minuta u završnici utakmice.

Džonatan Kaminga pobedi je doprineo sa 19 poena, šest skokova i četiri asistencije, Klej Tompson sa 15 poena, a Kris Pol sa 12.

U poraženom timu Paolo Bankero imao je 27 poena, 12 skokova i šest asistencija, a Franc Vagner 25 poena.

Košarkaši Šarlota pobedili su Sakramento sa 111:104 i prekinuli niz od 11 poraza. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Teri Rozije sa 34 poena, od kojih je 14 postigao u četvrtoj četvrtini, Majls Bridžis postigao je 27 poena, a Pi Džej Vašington 17.

U ekipi Sakramenta Dearon Foks postigao je 30 poena, Domantas Sabonis 23 poena uz 19 skokova, ali je imao i 11 izgubljenih lopti.

U ostalim utakmicama Džoel Embid je tripl-dabl učinkom od 31 poena, 15 skokova i 10 asistencija predvodio Filadelfiju do pobede protiv Čikaga 110:97, dok je Nju Orleans pobedio Bruklin sa 112:85 i ostvario osmu pobedu u poslednjih 11 utakmica.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS