Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website San Antonio bolji od Finiksa uz 38 poena Vembanjame, poraz Toronta - | K-013 Portal

San Antonio bolji od Finiksa uz 38 poena Vembanjame, poraz Toronta

nba, san antionio, finiks, kosarka

Košarkaši San Antonija pobedili su rano jutros ekipu Finiksa u gostima sa 132:121, a trijumfe u NBA ligi upisali su i Filadelfija, Nju Orleans i Orlando.

Finiks je nadoknadio 27 poena zaostatka i izjednačio na 116:116 na četiri minuta i 21 sekundu pre kraja, ali je San Antonio odgovorio tako što je postigao narednih 12 poena, od čega je deset ubacio ruki Viktor Vembanjama.

Upravo je Vembanjama na kraju bio najzaslužniji za pobedu San Antonija pošto je ubacio rekordnih 38 poena uz deset skokova, dok je Zek Kolins dodao 19 poena.

U redovima Finiksa najbolji je bio Devin Buker kojem je malo nedostajalo za trip-dabl učinak – 31 poen, 13 asistencija i devet skokova. Kevin Durent je za poraženi tim postigao 28 poena.

Filadelfija je u gostima slavila protiv Toronta srpskog trenera Darka Rajakovića sa 114:99.

U prvoj utakmici bez Džejmsa Hardena, Filadelfiju je do pobede vodio Džoel Embid sa 28 poena, 13 skokova i sedam asistencija, dok su Tobijas Heris i Keli Ubre Džunior dodali po 23. U timu Toronta najefikasniji bio Skoti Barns sa 24 poena.

Orlando je slavio protiv Jute u gostima sa 115:113, predvođen Paolom Bankerom koji je postigao 30 poena, uključujući i odlučujuće polaganje za pobedu na 14 sekundi pre kraja meča.

Franc Vagner je dodao 21 poen, a Kol Entoni 18 za pobednički tim, dok je Jutu predvodio Lauri Markanen sa 22 poena.

Pobedu je prošle noći upisao i Nju Orleans koji je na svom parketu slavio protiv Detroita sa 125:116. Si Džej Mekalum je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 33 poena, dok je Kejd Kaningem bio najbolji u Detroitu sa 22 poena i 11 asistenacija.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS