Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vojvodina domaćin ekipi Vršca - | K-013 Portal

Vojvodina domaćin ekipi Vršca

kk vojvodina, kk vrsac, kosarka

Ovog vikenda na programu je sedamnaesto kolo Košarkaške lige Srbije. Derbi je u Novom Sadu, gde lider na tabeli Vojvodina očekuje tim Vršca.

Gosti ne samo što su četvrti na tabeli, sa samo pobedom manje od prvoplasiranog, već su i u prvom delu sezone, kao domaćini, u uzbudljivoj završnici savladali "crveno-bele" sa 89:86. 
 
Sa 89 poena po utakmici, važe za najofanzivniju ekipu u ligi, pri čemu se posebno ističu brzim protivnapadima. Nosioci igre su bekovi Stefan Simić i Nelson Filips, obojica poznata i po veoma uspešnom šutu za tri poena.
 
 
Trener Novosađana Miloš Isakov Kovačević ističe da je reč o jakom protivniku kome se može parirati pre svega veoma snažnom igrom u odbrani. 
 
Pošto se Novosađani odlikuju upravo agresivnom odbranom, derbi kola je ujedno i nadmetanje dva pristupa igri.
 
Tako je pred novosadskim ljubiteljima košarke prilika da vide atraktivnu utakmicu dva vojvođanska tima koja se međusobno po stilu igre veoma razlikuju.
 
 
Kako nekoliko košarkaša oba tima imaju poteškoća sa (lakšim) povredama, treneri će sastave odrediti neposredno pred samu utakmicu.
 
Od ostalih kandidata za čelnu poziciju, Spartak je domaćin kraljevačkoj Slogi, dok tim Zlatibora igra u gostima protiv OKK Beograda, najmlađe, ali i najtalentovanije momčadi u KLS.
 
Susret Vojvodina - Vršac se igra u subotu, u Velikoj dvorani Spensa. Početak je u 16 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS