Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda: Partizan je uzurpirao Arenu, zahtevamo ravnopravan tretman - | K-013 Portal

Zvezda: Partizan je uzurpirao Arenu, zahtevamo ravnopravan tretman

kk crvena zvezda, kk partizan, arena beograd

Košarkaši klub Crvena zvezda saopštio je da do danas nije dobio nijedan termin za treninge svih selekcija kluba u Beogradskoj areni i optužio je Partizan da je „uzurpirao“ tu dvoranu.

„Crvena zvezda je imala konkretan dogovor (sa rukovodstvom Beogradske arene) da se termini u velikoj i maloj sali Arene ravnopravno dele, ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji)“, navela je Zvezda u saopštenju.

„Zvezdi je rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju nacionalna prvenstva i nisu raspuštene) od ključne važnosti, a verujemo i da je od ključne važnosti za interes srpske košarke“, dodali su crveno-beli.

Zvezda je podsetila i da je Beogradska Arena sa svim svojim pratećim objektima, u koje spada i mala dvorana, „javno vlasništvo grada i zemlje, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti Partizana“.

„Crvena Zvezda očekuje hitno rešenje ovog problema i nećemo dozvoliti više nikakva nemušta objašnjena i ‘kupovinu vremena’ u kome sve naše selekcije gube treninge, vreme i takmičarsku sezonu“, zaključuje se u saopštenju Zvezde.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS