Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website "Interna istraga" u klubu u Inđiji: Ko je novinarima javio da su deca dobila med za potenciju? - | K-013 Portal

"Interna istraga" u klubu u Inđiji: Ko je novinarima javio da su deca dobila med za potenciju?

med za jacanje potencije, indjija

U karate klubu u Inđiji sprovodi se "interna istraga" o tome ko je portalu IN Medija dojavio da su mali karatisti od predsednika opštine na poklon dobili, između ostalog, med za jačanje potencije.

Kako je ranije objavila IN Medija, na prijemu za decu iz karate kluba među poklonima se našao i med za potenciju "Fruškogorski skočko - radost u kući", što je iznenadilo roditelje.

 
Majka jednog deteta Jelena Milivojević je insistirala da joj se otkrije izvor koji je IN Mediji dao informaciju o sadržini poklona, na šta novinarka portala nije pristala, pozivajući se na zakonsko pravo zaštite novinarskih izvora, piše danas IN Medija.
 
Kako su dodali, Jelena Milivojević je priznala da su sproveli "internu istragu unutar kluba u kojoj će sigurno saznati ko je dao informaciju".
 
Portal je naveo da je dobio informacije o pritiscima na roditelje i "isleđivanju", zbog čega, kako su naveli, roditelji dece osećaju strah.
 
Jelena Milivojević je najavila tužbu protiv IN Medije zbog objavljene vesti o medu za potenciju koji je poklonjen deci, ali nije demantovala informaciju.
 
 
Ona je kazala da su njena deca "predmet ismevanja" zbog teksta lokalnog portala, koji su preneli brojni mediji u Srbiji i u regionu.
 
"Nas kao roditelje taj sporan poklon nije apsolutno ničim uznemirio. Više nas je uznemirila ova vest, nego sam poklon", kazala je ona.
 
Lokalna samouprava nije demantovala da je deci poklonjen med za potenciju, već je, između ostalog, javnosti pružila na uvid deklaraciju proizvoda, u kojoj jasno piše da je u pitanju afrodizijak.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS