Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pacijentkinja u ambulanti snimala provokativne selfije: Dom zdravlja najavio mere - | K-013 Portal

Pacijentkinja u ambulanti snimala provokativne selfije: Dom zdravlja najavio mere

dom zdravlja nis, profokativni selfi

Dom zdravlja u Nišu preduzeće "zakonom predviđene mere protiv jedne pacijentkinje zbog provokativnih i uvredljivih selfi fotografija i video zapisa".

Pacijentkinja je snimke napravila u ordinaciji opšte medicine i ambulanti u Donjoj Vrežini, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić.
 
 
Nešić je na svom Fejsbuk profilu podelila te fotografije i sporan video i navela da je pacijentkinja takvim ponašanjem nanela veliku štetu ugledu Domu zdravlja.
 
Nešić je dodala da je video snimak ponižavajuć za medicinsku struku, a na njemu se vidi oskudno odevena pacijentkinja kako sedi i pozira za stolom, na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama.
 
 
U komentarima na ovu objavu, drugi korisnici Fejsbuka su dodali i druge fotografije, navodno takođe snimljene u tom Domu zdravlja, tvrdeći da na njima pozira ista žena, obučena u donje rublje i doktorski mantil, kraj bolničke kartoteke.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS