Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Broj žrtava terorističkog napada u Moskvi povećan na 115, četvorica osumnjičenih za napad uhapšena u blizini ukrajinske granice - | K-013 Portal

Broj žrtava terorističkog napada u Moskvi povećan na 115, četvorica osumnjičenih za napad uhapšena u blizini ukrajinske granice

teroristički napad, moskva, krokus

Četvorica osumnjičenih za teroristički napad na "Krokus siti hol" uhapšena su u Brjanskoj oblasti, u blizini ukrajinske granice, u razmaku od nekoliko sati i sada se prebacuju u Moskvu, saopštio je danas ruski Istražni komitet. FSB je obavestio da su teroristi nameravali da pređu granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani.    

Njih su uhapsili pripadnici ruskih obaveštajnih agencija, navodi se u saopštenju koje je preneo TASS.

Šef Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnikov obavestio je predsednika Rusije Vladimira Putina da su uhapšena četvorica terorista koji su izveli napad na "Krokus siti hol" u Moskvi, kao i još sedam osoba, saopštila je ranije danas pres služba Kremlja, prenosi Interfaks.

Kako se navodi u toku je rad na identifikaciji saučesnika terorista.

Broj žrtava u terorističkom napadu u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" povećan na 115, saopštio je ruski Istražni komitet.

Prema preliminarnim podacima, uzroci smrti su rane od vatrenog oružja i trovanje produktima sagorevanja.

Istražni komitet Rusije napad tretira kao teroristički i pokrenuo je krivični postupak.

Kod koncertne dvorane Krokus siti hol kod Moskve, građani danas pale sveće i ostavljaju cvece i igračke, odajući poštu poginulima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS