Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putin: Rezultati predsedničkih izbora pokuzaju poverenje Rusa u vlast - | K-013 Portal

Putin: Rezultati predsedničkih izbora pokuzaju poverenje Rusa u vlast

vladimir putin, predsednicki izbori

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je večeras da su prvi rezultati predsedničkih izbora na kojima će on očigledno biti pobednik, pokazali „poverenje“ Rusa u njegovu vlast.

„Postoji mnogo konkretnih i važnih zadataka koje treba da ispunimo. Rezultati izbora svedoče o poverenju građana zemlje i njihovoj nadi da ćemo uraditi sve što smo planirali“, rekao je Putin u televizijskom govoru posle prvih procena prema kojima je osvojio više od 87 odsto glasova.

Putin je zahvalio Rusima što su glasali na predsedničkim izborima.

„Pre svega, želeo bih da zahvalim građanima, svi smo mi jedan tim. Da zahvalim svim građanima Rusije koji su izašli na biračka mesta i glasali“, dodao je Putin.

Prema njegovim rečima, Rusija neće dozvoliti da bude „zastrašena ni pogažena“, posle dve godine od početka ruske invazije na Ukrajinu i krize sa Zapadom.

Putin, koji gotovo nikada javno nije pomenuo preminulog protivnika Kremlja Alekseja Navaljnog, rekao je da njegova smrt „predstavlja tužan događaj“.

Ruski predsednik je rekao da je planirao razmenu zatvorenika u kojoj je bio planiran Navaljni pre njegove smrti, 16. februara u zatvoru u krugu ruskog Arktika.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS