Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dobio otkaz jer je prekrečio grafit na zidu - | K-013 Portal

PANČEVO: Dobio otkaz jer je prekrečio grafit na zidu

JKP Zelenilo Pančevo

Milan Radivojević, radnik pančevačkog Zelenila, dobio je otkaz jer je, kako kaže, prekrečio grafit na zidu, saznaju "Vesti sa teleksa".

Prema njegovim rečima, bez ikakve najave sačekalo ga je u sredu rešenje o otkazu.

- Sve je bilo normalno, radio sam po planu sa kosačicom na terenu. U jednom trenutku sam na zidu solitera video veliki grafit na kojem je pisalo „Vučiću šećeru“. Prvo sam pomislio da mi se priviđa, jer me je zvuk kosačice nakon 3 sata rada totalno ubio u pojam. Kad sam prišao bliže uverio sam se da zaista piše „Vučiću šećeru“. Kao savestan građanin smatrao sam da grafit nije dobro napisan i rešio sam da ga uklonim, u nadi da će autor grafita ponovo ispisati ali pravilno – ispričao je Radivojević.

Radivojević nije znao da je objekat pod video nadzorom i da je snimak njegovog krečenja dospeo do direktora Zelenila, koji nam je u kratkoj izjavi rekao: 

- Nedopustivo je da neko samovoljno kvari lepu sliku o našem predsedniku. Ipak je on zaslužan za napredak svih nas i ne može tamo neki pojedinac da se pravi da nije prepoznao energiju koju nosi naš predsednik i njegova stranka. Zbog rušenja ustavnog poretka potpisao sam rešenje o otkazu za radnika Radivojević Milana – kategoričan je Danilo Bjelica, direktor preduzeća.

Inače... 

"Vesti sa teleksa" je rubrika koja se bavi parodijom na dešavanja u Pančevu. Tekstovi zbog kojih su mnogi plakali od smeha već se uveliko prepričavaju.. Vesti su zamišljene tako da kroz humor i satiru ukažu na određene probleme npr. funkcionisanje javnog prevoza, visoki računi za vodu, grejanje...

* PROČITAJTE SVE VESTI SA TELEKSA OVDE *



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS