Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ženka nemačkog ovčara spasla vlasnika koji je bio povređen u sudaru - | K-013 Portal
nemacki ovcar, sudar

Ženka nemačkog ovčara spasla vlasnika koji je bio povređen u sudaruŽenka nemačkog ovčara po imenu Tinsli zaslužila je dodatne poslastice nakon što je dovela vlasti do njenog vlasnika, koji je bio povređen u sudaru i kome je hitno bila potrebna pomoć.

Tinsli je uspela da privuče pažnju policajaca Nju Hempšira kada su odgovorili na poziv o psu koji unezvereno trči po Memorijalnom mostu veterana, na granici Nju Hempšira i Vermonta.

Vojnik Tom Sandberg i policajci su stigli do velikog psa koji je izgledao nervozno i uplašeno, rekao je poručnik Den Boldošer.

"Pokušavali su da sklone psa sa autoputa kako bi ga zaštitili", naveo je Boldošer.Sandberg i policajci su pokušali da se približe psu, ali ženka bi potrčala, a zatim zastala i pogledala ih, pokušavajući da privuče njihovu pažnju.

Policajci su primetili oštećeni deo zaštitne ograde i kada su pogledali dole videli su teško oštećeni kamionet koji se prevrnuo, kao i dvojicu muškaraca koji su ispali iz vozila i koji su bili povređeni, rekla je službenica za javno informisanje iz policije Nju Hempšira Ember Lejgas.

Pozvali su pomoć i pojačanje, a shvatili su da Tinsli pripada jednom od povređenih.

"Zaista je neverovatno. Ovaj pas im je definitivno spasao živote. Mislim da ne bi preživeli noć s obzirom na nisku temperaturu", objasnio je Boldošer.

"Ona je moj anđeo čuvar", rekao je vlasnik Tinsli, Kem Londri.

On je opisao Tinsli kao svog kopilota i rekao da redovno putuju zajedno u kamionu koji je sleteo s puta.

"Inače je razmažena, ali zbog onoga što je uradila, počastiću je nekom poslasticom, dobiće divljač ili pljeskavicu, naravno i češkanje po leđima...", rekao je Londri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.