Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Određeno zadržavanje ženi osumnjičenoj da je napala nastavnicu u Beogradu - | K-013 Portal

Određeno zadržavanje ženi osumnjičenoj da je napala nastavnicu u Beogradu

saslusanje, napad na uciteljicu

Po nalogu tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje za A.R. (32) zbog sumnje da je verbalno i fizički napala nastavnicu.

To tužilaštvo je danas saopštilo da su policijski službenici Policijske stanice Novi Beogradu doneli rešenje o zadržavanju A.R. zbog krivičnih dela „zlostavljanje i mučenje“ i „ugrožavanje sigurnosti“

Krivičnom prijavom ona se tereti da je juče u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u telo nanevši joj lake telesne povrede, navodi se u saopštenju.

Nastavnici je, po sopstvenoj izjavi, povređeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, piše u saopštenju.

Okrivljenu će 15. juna saslušati javni tužilac o svim okolnostima. „Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija“, piše u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.