Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uprava carina: Otkriveno i zaplenjeno zlato i druge dragocenosti procenjene na 66.000 evra - | K-013 Portal

Uprava carina: Otkriveno i zaplenjeno zlato i druge dragocenosti procenjene na 66.000 evra

uprava carina, zaplenjeno zlato

Carinici su na graničnim prelazima Preševo i Gradina otkrili i zaplenili zlato i druge dragocenosti čija je ukupna vrednost procenjena na više od 66.000 evra, saopštila je danas Uprava carina.

Prvi slučaj je otkriven 3. januara na prelazu Preševo, kada je na ulazu u Srbiju izdvojen automobil, kojim je upravljao 27-godišnji strani državljanin.

Vozač i njegova saputnica su rekli da nemaju ništa da prijave, ali su kod njih pronađena tri nova ručna sata i velika količina originalno upakovanog „Swarovski“ nakita, kao i kutija uvijena u aluminijumsku foliju puna različitog zlatnog nakita, navedeno je u saopštenju.

Ukupna vrednost nakita i satova procenjena je na više od 53.000 evra.

Sutradan je na graničnom prelazu Gradina zaplenjeno sedam zlatnih pločica (investicionog zlata), čija je vrednost procenjena na više od 13.000 evra.

Ono je otkriveno u rancu putnika tokom detaljne ulazne kontrole autobusa, koji je saobraćao na relaciji Bugarska-Nemačka.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS